Oud zesde dag

16 juni 2011,

We schrijven Harley dag 2010. (2e pinksterdag leienplein) ik ontmoet Rene de bruin, de befaamde rechtsbuiten van weleer, jaren niet gezien (voor het laatst bij UB40 in 1958). Will zo sprak hij we moeten de koppen weer bij elkaar brengen van het oude zesde. Wat een geweldige tijd was dat. ik heb het op dit moment prima voor elkaar maar ik mis de kleedkamers. Image 1 De mannen van vroeger de verhalen de humor en de moppen en tja hij had gelijk als je zondags moest voetballen was je er graag op tijd bij. De wedstrijd overslaan was één ding maar je miste ook al voor de aftrap 20 nieuwe moppen en 30 mooie verhalen na het douchen aan de stamtafel. Maar ja, hoe gaan we dit aanpakken?, vroeg ik. Hier is mijn kaartje zei hij en daarna bleef het lang stil.

Enfin ik dacht de zaak maar iets breder wegzetten en 2 mannen toevoegen aan het Comité ,Gert Pleket en Jan Hendriks, veel Know How in huis halen kan geen kwaad.

En toen we uiteindelijk de biefstukken aan het bakken waren met een fles rode wijn op tafel om een plan te beramen schitterde de rechtsbuiten door afwezigheid, waarbij gezegd moet worden dat familieomstandigheden Image 1 bij hem de reünie plannen begrijpelijk in een wat lagere versnelling zette. Maar het is ook weer symbolisch dat Rene nog steeds een goeie voorzet geeft en wij nog steeds de grote witte broeken (wel) vuil maken en hem erin koppen. Ach... voorzetten en inkoppen door één persoon is onmogelijk moet je maar denken. Tenslotte werden we met deze strategie menigmaal kampioen (nog bedankt namens de hele Crew voor Jhonnie Meijer).

Daarna kwam er nog een vijfde man. Bij in de persoon van Harry Looijen. Die goed was voor vele adressen en een prima handschrift. Na nog wat besprekingen en soms iets teveel bier en ossenworst kwam alles op zijn plek en kreeg je 20 jaar na dato op een vol terras met veel zon en bier uiteindelijk deze plaatjes van een prachtige dag. In één woord, GEWELDIG!

Image 1

Wij danken namens het comité iedereen die er door hun komst een prachtige dag van hebben gemaakt.
Nog een speciale dank aan Henny Laudi en Hester voor het geweldige buffet.
Mijn neef Marco Kuiper voor de prachtige foto's.

Dank aan mijn Comité Harry, Rene, Gert en Jan.
De band Handsome Molly (zie Handsome Molly hyves) voor de Rock 'n Roll.
En wij wensen de nieuwe voorzitter (toevallig ook weer benoemd op Harley dag 2011)...
Rob van Lier heel veel succes met de volgende OUD ZESDE DAG 2012.
En wij wensen u een hele mooie zomer en (ik verzeker u) hij is goed begonnen.